Cyber tank i tundraSky DrWebber

Masz pytanie lub chcesz się z nami podzielić własną opinią dotyczącą Cyber Tank'a ? A może znalazłeś błąd w aplikacji lub na stronie www ? Opisz go, a my pomożemy Ci go rozwiązać.

Moderator: Wsparcie

bolo5
Posty: 0
Rejestracja: 11 lut 2019, 17:41

12 cze 2020, 22:19

Witam

Mam taka przypadłość ze jak mam włączoną tą tundre i cyber tank to po bitwie wyrzuca mnie z gry czy możne to ktoś też przetestować? dodam ze jak ma się tylko tundre to ok jak odwrotnie tylko cyber tank toteż ok. Ps cyber tank używam do aimbota.
Awatar użytkownika
Suvero
Administrator
Posty: 686
Rejestracja: 11 lip 2016, 14:52
Kontakt:

12 cze 2020, 22:20

Cześć, podrzuć zrzut ekranu z ustawień ogólnych Cyber Tank.
bolo5
Posty: 0
Rejestracja: 11 lut 2019, 17:41

12 cze 2020, 22:27

Załączniki
ustawienia.jpg
ustawienia.jpg (110.34 KiB) Przejrzano 2010 razy
Awatar użytkownika
Suvero
Administrator
Posty: 686
Rejestracja: 11 lip 2016, 14:52
Kontakt:

12 cze 2020, 22:42

Odznacz "Wyłącz modyfikacje gry" i sprawdź czy w takim wypadku też będzie wywalać grę.
Awatar użytkownika
Suvero
Administrator
Posty: 686
Rejestracja: 11 lip 2016, 14:52
Kontakt:

13 cze 2020, 7:17

To błąd aktualizacji 0.4.6.2. Bądź cierpliwy, w ciągu kilku dni rozwiążemy problem !
bolo5
Posty: 0
Rejestracja: 11 lut 2019, 17:41

13 cze 2020, 10:53

ok dzienki. Dzisiaj dalej testuje jest tylko tak gdy bitwa jest wygrana i wtedy wyskakuje takie coś
download/file.php?mode=view&id=196

Serdeczne dzięki i Pozdrawiam
Załączniki
bład.png
bład.png (129.08 KiB) Przejrzano 1981 razy
masaxer
Posty: 0
Rejestracja: 03 lut 2020, 13:53

13 cze 2020, 19:12

Hej
Mam to samo. Używam tylko aimbota i wywala grę do windowsa. Zawsze po bitwie (nie każdej). Nie ważne czy wygrana czy przegrana. :cry:
Awatar użytkownika
Suvero
Administrator
Posty: 686
Rejestracja: 11 lip 2016, 14:52
Kontakt:

13 cze 2020, 19:22

Podeślijcie swoje pliki python.log w wiadomości prywatnej. To ważne aby zidentyfikować problem.
ergoline
Posty: 0
Rejestracja: 18 maja 2019, 0:07

13 cze 2020, 20:34

Potwierdzam mam identyczne zachowanie ( zamyka grę i wyskakuje komunikat jak wyżej) , czysty klient gry bez żadnych modów, efekt ten sam, używam samego aim.
Awatar użytkownika
Suvero
Administrator
Posty: 686
Rejestracja: 11 lip 2016, 14:52
Kontakt:

13 cze 2020, 20:46

ergoline, Ty również jeśli możesz podeślij ten plik do diagnozy.
ODPOWIEDZ