FPS = 0

Have a question or maybe You want to share with us Your opinion about Cyber Tank ? You found a bug in application or on website ? Describe it, then We'll try to resolve it !

Moderator: Wsparcie

astonmatn
Posty: 0
Rejestracja: 13 sty 2018, 23:33

14 sty 2018, 11:52

Hi,

after I started CT the WoT-Game slows down and the graphic is stuttering.
The bot starts the battle and the fps drops down to ZERO.

i try to resolve this issue with the following workarounds:
ct as an admin, wot as admin, manual start of wot, ct first wot after and vice versa -> nothing really works

sincelery

astn
Flick3r
Posty: 0
Rejestracja: 19 maja 2017, 12:07

23 sty 2018, 10:31

Does WoT work normally without CT running on your PC? :?
Sizar
Posty: 0
Rejestracja: 15 sie 2018, 21:17

16 sie 2018, 0:27

Mam podobny problem. WOT z uruchomionym CT działa tak wolno, że nie widać co się dzieje.. tzn gdy CT wejdzie do bitwy wyświetla się ekran oczekiwanie na graczy i na tym pozostaje, nie wyświetla się bitwa więc nie widać co robi BOT, słychać komunikaty głosowe, ale na podsumowaniu przebyty dystans = 0, strzałów = 0 - więc nic nie robi.. Ponadto podczas uruchomionego CT ale bez uruchomionej opcji Włącz auto grę obsługa w WOT jest niemożliwa ze względu na bardzo wolne odświeżanie - po wykonaniu ruchu myszką kursor na ekranie w WOT przesuwa się po kilkunastu do nawet kilkudziesięciu sekundach.. w WIN10 jest normalnie.
WOT ustawiony na min grafice (1024/768) w okienku
Odznaczona opcja Wył redenrowania grafiki
Awatar użytkownika
Suvero
Administrator
Posty: 681
Rejestracja: 11 lip 2016, 14:52
Kontakt:

16 sie 2018, 11:48

Sizar, cześć. Masz najnowsze sterowniki karty graficznej ? Jeżeli nie, to musisz je zaktualizować.

Druga sprawa - modyfikacje gry usunięte ? Anty wirusy wyłączone ?
Sizar
Posty: 0
Rejestracja: 15 sie 2018, 21:17

16 sie 2018, 22:05

Zaktualizowałem stery karty graficznej, ale to nie pomogło. Nadal slideshow po uruchomieniu CT.
Nie mam żadnych modów w WOT, anty-viry wyłączone.
Awatar użytkownika
Suvero
Administrator
Posty: 681
Rejestracja: 11 lip 2016, 14:52
Kontakt:

16 sie 2018, 23:21

„w WIN10 jest normalnie.” a to korzystasz z jakiego systemu ?
Sizar
Posty: 0
Rejestracja: 15 sie 2018, 21:17

16 sie 2018, 23:36

W10 - miałem na myśli że podczas uruchomionego CT + WOT zrzucę okna do paska mogę normalnie działać na pulpicie, po przywróceniu okna WOT niestety slideshow.
W menadzerze zadań WOT bez uruchomionego CT wykorzystuje procesor w 10-13% z uruchomionym CT wykorzystanie procka przez WOT wynosi 0,2-do max 2 %.
Chyba nie dla mnie ten BOT. Dostałem dziś ostrzeżenie za pasywność w grze więc raczej nie będę korzystał z CT.
ODPOWIEDZ