Dowiedzenie się czegoś o CyberTank / Pytania

Masz pytanie lub chcesz się z nami podzielić własną opinią dotyczącą Cyber Tank'a ? A może znalazłeś błąd w aplikacji lub na stronie www ? Opisz go, a my pomożemy Ci go rozwiązać.

Moderator: Wsparcie

RadziQ
Posty: 0
Rejestracja: 16 sie 2018, 12:59

16 sie 2018, 14:13

Cześć wszystkim!
Jestem nowym użytkownikiem forum, wczoraj założone, dzisiaj udała się aktywacja. Widziałem filmik na YouTubie u MrOmen, więc zaglądnąłem. Po ok. 1.500 bitew miał O-Ni. Nie mam za dużo czasu na ciągłe expienie, szczególnie, gdy trafia się gorszy team, jakiś gracz, który nie ogarnia i zamiast pomóc, podjechać itp. ucieka i ginie. Chcę też utrzymać jakoś staty dlatego mam drugie konto. Pomyślałem, że prawdopodobnie już jutro zakupię poprzez PSC (Nie mam PP, ani konta bankowego, dopiero zacznę systematycznie zarabiać, więc może w przyszłości) z ok. 5.000 bitew. Jest możliwość opisania jak to mniej więcej działa, jakieś screeny albo przetestowanie? Chciałbym w miarę szybko się obeznać z tematem żeby gładko i szybko poszło bo mam 5d konta premium :p Trochę przeglądałem forum, ale mimo to chciałbym zadać kilka pytań licząc na szybką odpowiedź. Zadam je punktami by lepiej się odpowiadało i czytało :)
1. Posiadam tylko zaporę Defender z win10. Czy wystarczy dodać aplikację do wyjątków. Zależy mi jednak żeby była włączona.
2. Jak wygląda proces samego grania? Słyszałem, że gra musi być włączona. Mam podejrzenie, ale wolę zapytać. (Moja myśl: gra jest włączona, wszystko pokazuje się na bieżąco, ale wszystkim steruje bot.) Nawet jeżeli tak jest to czy mogę spokojnie zminimalizować grę i przeglądać internet lub grać w coś innego?
3. Jeżeli jest tak jak w pkt. 2. to czy jest możliwość wyłączenia bota nawet podczas bitwy i poprowadzenie jej do końca? No np. ma się jakiś wyższy tier (+VII) i jest dobre losowanie, wynik i chciało by się go polepszyć) A następnie włączenie go by dalej działał.
4. Był gdzieś podobny temat, ale jednak wolę się zapytać. jak wygląda sprawa z reportami? WG tylko banuje cheaterów jak wstawią powtórkę lub ktoś zgłosi jakiś film gdzie widać nick gościa jak cheatuje itd. ale co z botem? Sprawdzają to potem w systemie? Nie chciałbym szybko tego bana dostać, sami wiecie :p (A do V tieru praktycznie co chwilę widzę jakieś boty. Nawet po 5 w teamie miałem, no chyba że nie umieją grać wsad'em.
5. Jak wygląda AimBot? Strzela po weak spot'ach? Oraz jeżeli ilość bitew z klucza się wyczerpie to czy nadal będę mógł używać AimBpt'a?
6. Gram na laptopie (I3 5005U, 920M Asus r556lj podajże) i na średnich ustawieniach mam od 30 do 45 fps. W Himmelsdrofie mam 23 do 35. Czy to w jakiś sposób może wpłynąć na bota?
7. Nie wiem jak dokładnie to napisać, ale. Czy idzie zadać botowi by na danym czołgu kupił dane działo (bo na niektórych raczej na stockowym ciężko mu będzie) Czy da radę zbadać czołg, kupić, przenieść załogę itp. czy wszystko będzie trzeba robić ręcznie?
8. Ile czasu i ile bitew musi poświęcić by wbić IX/X tier np. IS-4?
9. Pod tym dam listę jakie tiery będę robił i chciałbym się jeszcze dowiedzieć jak wyglądają konfiguracje, czy będę musiał do danego czołgu wszystko ręcznie ustawiać jak bot gra czy po prostu mogę już na zapasa wpisać konfiguracje? Chodzi mi tutaj na przykład, że mam config na IS i bot kupuje IS-3. Czy jest takie coś, że na IS-3 już też będzie miał config (jakby szło na zapas)

Niemcy:
E50M
Maus
Jg.Pz. E100
SP I C

Rosja:
Obj. 268 4
Ob. 140
IS-7
IS-4
Obj. 257

USA:
T92
T57 Heavy
T110E5
T110E3

Francja:
AMX 50 100
AMX 30B
B-C 25 t
B-C 155 58

Anglia:
Badger
FV4005
S. Conqueror
Conqueror GC
Centurion AX

Szwecja:
Kranvagn
Strv 103B

Włochy:
Progetto 65

Czechy:
Tvp
ConquerorGC

Tak to by miało wyglądać. Mniej więcej te linie będę robił od IV/V tieru do IX. Dyszki raczej sam sobie wbije, zobaczymy. Będę grał nacjami, więc pierw niemcy zrobię. Czy na forum będę miał jakiś gotowe configi pod te linie?

Przepraszam, że tak dużo napisałem i trzeba tyle czytać ;v Liczę jeszcze dzisiaj na odpowiedź :D Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
CTLab
Administrator
Posty: 92
Rejestracja: 18 cze 2018, 10:45

16 sie 2018, 15:09

RadziQ wątek obszerny

1. Posiadam tylko zaporę Defender z win10. Czy wystarczy dodać aplikację do wyjątków. Zależy mi jednak żeby była włączona.

odp: tak wystarczy jak go dodasz do wyjątków:)


2. Jak wygląda proces samego grania? Słyszałem, że gra musi być włączona. Mam podejrzenie, ale wolę zapytać. (Moja myśl: gra jest włączona, wszystko pokazuje się na bieżąco, ale wszystkim steruje bot.) Nawet jeżeli tak jest to czy mogę spokojnie zminimalizować grę i przeglądać internet lub grać w coś innego?


odp: tak jak piszesz gra musi byc włączona niestety nie da się zrobić by w tle była gra a na pierwszym planie masz przeglądarkę, mozna zrobić opcje z Virtual machine czyli stawiasz wirtualny komputer na lapku i w tedy na nim odpalasz Wota a na głównym sobie robisz co chcesz. Ale niestety obawiam się że przy Twoim Lapku wydajność może być za mała na taki zabieg.

3. Jeżeli jest tak jak w pkt. 2. to czy jest możliwość wyłączenia bota nawet podczas bitwy i poprowadzenie jej do końca? No np. ma się jakiś wyższy tier (+VII) i jest dobre losowanie, wynik i chciało by się go polepszyć) A następnie włączenie go by dalej działał.


odp: tak można w każdej chwili przejąć stery jednak przed przejęciem kontroli należy wcisnąć kombinacje CTRL+S napewno takie działanie znacznie poprawi wyniki :) jesli jednak chcemy oddać botowi kontrole należy rownież wcisnąć CTRL+S i wtedy znów zacznie się dziać magia:) samogrania:)

4. Był gdzieś podobny temat, ale jednak wolę się zapytać. jak wygląda sprawa z reportami? WG tylko banuje cheaterów jak wstawią powtórkę lub ktoś zgłosi jakiś film gdzie widać nick gościa jak cheatuje itd. ale co z botem? Sprawdzają to potem w systemie? Nie chciałbym szybko tego bana dostać, sami wiecie :p (A do V tieru praktycznie co chwilę widzę jakieś boty. Nawet po 5 w teamie miałem, no chyba że nie umieją grać wsad'em.

odp: z tym jest rożnie ale jak sie nie przesadza z czasem i ilością bitew które robi Bot można spać spokojnie

5. Jak wygląda AimBot? Strzela po weak spot'ach? Oraz jeżeli ilość bitew z klucza się wyczerpie to czy nadal będę mógł używać AimBpt'a?

odp: Aimbota można używac jesli jest minimum 1 bitwa na kluczu.

6. Gram na laptopie (I3 5005U, 920M Asus r556lj podajże) i na średnich ustawieniach mam od 30 do 45 fps. W Himmelsdrofie mam 23 do 35. Czy to w jakiś sposób może wpłynąć na bota?

odp: zalecamy zmianę ustawień na minimum oraz w samym programie CT wyłączyć renderowanie grafiki (im wiecej FPS tym bot lepiej sobie radzi ze strzelaniem)

7. Nie wiem jak dokładnie to napisać, ale. Czy idzie zadać botowi by na danym czołgu kupił dane działo (bo na niektórych raczej na stockowym ciężko mu będzie) Czy da radę zbadać czołg, kupić, przenieść załogę itp. czy wszystko będzie trzeba robić ręcznie?

odp: niestety zakupy, badanie, przeszkalanie załogi i inne zmiany zostawiamy wam dla waszej przyjemności byście mogli śledzić ile on Expa dla was zrobił kiedy wy np odpoczywaliście lub spędzali czas z rodziną/znajomymi :)

8. Ile czasu i ile bitew musi poświęcić by wbić IX/X tier np. IS-4?

odp: wszystko zależy od bitew 2000 bitew powinno wystarczyć by wyexpic czołg, rekordzista wyexpił X tier włoski z ok 1300 bitew. (potwierdzone info)

co do configów jest specjalny dział z tym gdzie gracze dzielą się swoimi spostrzeżeniami i sugestiami odnośnie konfiguracji
jeśli będziesz potrzebował pomocy są osoby na Discordzie które w ciągu dnia pomogą ci i zasugerują konfiguracje pod dany czołg.

jesli chodzi o Lighty CT średnio sobie z nimi radzi :)

mam nadzieję iż zaspokoiłem Twoja Ciekawość

pozdrawiam
CTLab

Ps. jak coś szukaj mnie na discordzie
RadziQ
Posty: 0
Rejestracja: 16 sie 2018, 12:59

16 sie 2018, 16:35

@CTLab Dzięki za odpowiedź :D No maszyny nie postawie, za słaby sprzęt, a raczej szybko nowego nie będę miał (cbr600rr > gtx1070 i7 :<)
@Suvero Jutro w godzinach wieczornych możesz spodziewać się wiadomości w sprawie zakupu ;D

Można zamknąć, pozdrawiam
qwewrhzetrPL
Posty: 0
Rejestracja: 09 sty 2020, 15:34

09 sty 2020, 19:04

Cześć mam pewien problem gdy włączam gre i auto gre to mój bot nie włacza bitwy tylko klika cały czas na przycisk ,,esc'' prosze o odpowiedź i dlaczego tak jest.
Awatar użytkownika
Suvero
Administrator
Posty: 681
Rejestracja: 11 lip 2016, 14:52
Kontakt:

09 sty 2020, 19:16

Masz modyfikacje które kolidują z grą bota. Usuń mody lub pobierz „drugiego wota” do innego folderu i tylko jego używaj do grania z użyciem bota.
ODPOWIEDZ