Interfejs nie może być rozpoznany

Masz pytanie lub chcesz się z nami podzielić własną opinią dotyczącą Cyber Tank'a ? A może znalazłeś błąd w aplikacji lub na stronie www ? Opisz go, a my pomożemy Ci go rozwiązać.

Moderator: Wsparcie

Awatar użytkownika
Suvero
Administrator
Posty: 730
Rejestracja: 11 lip 2016, 14:52
Kontakt:

20 mar 2021, 0:05

Pracujemy nad poprawką, to błąd wersji 0.4.8.0 - występuje tylko u niektórych.
bear933
Posty: 0
Rejestracja: 23 mar 2021, 13:14

23 mar 2021, 13:16

Podpinam się do tematu, zakupiłem bota wszystko zrobiłem zgodnie z tutorialem i mam taki sam błąd, myślałem, że to jest coś spowodowane ustawieniami gry, jednak się okazuje, że nie, kiedy można się
spodziewać rozwiązania problemu?

// Jest tu kto? Ten błąd już trwa ponad tydzień + bodajże od 15 marca jakieś wieści? mógłby szanowny Pan administrator odpisać? :D
bear933
Posty: 0
Rejestracja: 23 mar 2021, 13:14

25 mar 2021, 13:15

a jeżeli ktoś posiada tylko te 3 pliki? https://gyazo.com/276d7e4bbb4c2f5f92c1cf09d7d5f2c4

Po za tym ten bot nie wie co robi. Tryb gry jest w oknie, wszystko jest zrobione prawidłowo i wyskakuje ta wiadomość ze skryptem. https://gyazo.com/78c4cfc979488b7b0488f2810ec148f6 pewnie ma to coś wspólnego z tym błędem wybierania czołgów ;)
bear933
Posty: 0
Rejestracja: 23 mar 2021, 13:14

25 mar 2021, 17:08

Działa, dzięki zobaczymy w końcu jak to się sprawuje.
Trancetraffic
Posty: 0
Rejestracja: 11 kwie 2021, 19:09

11 kwie 2021, 19:34

Program nie wykrywa włączonej gry
jacek
Posty: 0
Rejestracja: 11 lut 2019, 17:00

24 maja 2021, 17:49

mam to samo mimo usuniecia pliku gra caly czas tym samym czolgiem i Interfejs nie może być rozpoznany
ODPOWIEDZ