Stalowy Łowca 2020

Masz pytanie lub chcesz się z nami podzielić własną opinią dotyczącą Cyber Tank'a ? A może znalazłeś błąd w aplikacji lub na stronie www ? Opisz go, a my pomożemy Ci go rozwiązać.

Moderator: Wsparcie

masaxer
Posty: 0
Rejestracja: 03 lut 2020, 13:53

12 paź 2020, 23:45

Witam

Aimbot w stalowym łowcy czasami działa, ale częściej nie. Jest na to jakaś rada, czy po prostu ten tryb nie jest i nie będzie wspierany?
Pozdro
Awatar użytkownika
Suvero
Administrator
Posty: 730
Rejestracja: 11 lip 2016, 14:52
Kontakt:

19 paź 2020, 10:36

Cześć, przepraszam za tak późną odpowiedź. Aimbot w tym trybie powinien pracować bez problemów. Masz jakieś modyfikacje gry ?
masaxer
Posty: 0
Rejestracja: 03 lut 2020, 13:53

19 paź 2020, 20:12

Nie ma sprawy.
Tak, mam mody, ale na czas grania w Stalowego Łowcę i Linię Frontu uruchamiam grę w trybie bezpiecznym. W CT zaznaczam również opcję "wyłącz modyfikacje gry". W SŁ jak i LF aimbot zachowuje się tak samo. Przeważnie działa na początku i po jakimś czasie zero reakcji. Pomaga dopiero restart CT ale i tak nie na długo. Dziwne to trochę, bo w randomki gram z modami i nie ma najmniejszego problemu. Dodam jeszcze, że jak startuję w trybie bezpiecznym to żadne mody nie działają, a CT podaje komunikat, że wykryto mody i trzeba je usunąć ręcznie. Nie kumam.

Ps. Przy następnym SŁ odinstaluję mody całkowicie i wtedy sprawdzę działanie.

Pozdro
Awatar użytkownika
Suvero
Administrator
Posty: 730
Rejestracja: 11 lip 2016, 14:52
Kontakt:

19 paź 2020, 20:25

"Wyłącz modyfikacje gry" w CT oraz tryb bezpieczny wyklucza modyfikacje jedynie z folderów "dla modyfikacji", czyli folderów mods oraz res_mods. Zdarza się natomiast że niektóre modyfikacje są instalowane do podfolderów w folderze res - przykładem takiej modyfikacji jest XVM.
masaxer
Posty: 0
Rejestracja: 03 lut 2020, 13:53

19 paź 2020, 20:54

No to pewnie xvm robi problem chociaż jest nieaktywny. Dam znać czy problem występuje na czystym WOTcie przy następnym SŁ.
masaxer
Posty: 0
Rejestracja: 03 lut 2020, 13:53

16 lis 2020, 14:49

Witam ponownie.
Sprawdziłem na czystym kliencie po odinstalowaniu modów i niestety aimbot przestaje działać (choć nie zawsze) w trakcie rozgrywki.
Jakieś sugestie?
ODPOWIEDZ