Czemu cyber tank nie działa na world of tank blizt??

Znajdziesz tutaj pre-testowane ustawienia dla określonych czołgów.

Moderator: Wsparcie

Virus
Posty: 0
Rejestracja: 05 wrz 2020, 11:54

11 wrz 2020, 20:53

???
Awatar użytkownika
Suvero
Administrator
Posty: 686
Rejestracja: 11 lip 2016, 14:52
Kontakt:

11 wrz 2020, 21:12

Cyber Tank od 6 lat działa tylko na standardowej wersji gry na Windows.
Virus
Posty: 0
Rejestracja: 05 wrz 2020, 11:54

12 wrz 2020, 9:52

Nie możecie zrobić żeby to działało na WoTB?? Fajnie by było jak by działało bo mam tam wykupione premium 370 dni ... są jakieś boty co działa WoTB?
ODPOWIEDZ